Cannelloni cu brânză

Cannelloni cu brânză

 

O porție generoasă de cannelloni cu brânză poate fi oricând o idee bună pentru masa în familie. Iată o rețetă extrem de gustoasă de cannlloni! Atenție, dă dependență! 🙂

Ingrediente:

o cutie paste cannelloni

250 g ricotta sau brânză de vaci

un dovlecel

50 g cașcaval ras

250 ml suc de roșii

2-3 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare:

  1. Tuburile de paste se fierb 10 minute și apoi se lasă la scurs.
  2. Dovlecelul se trece prin răzătoare și se lasă la scurs și apoi se amestecă cu brânza.
  3. Cu o linguriță se umplu tuburile de paste și se așază în vasul de cuptor.
  4. Se toarnă sucul de roșii și se lasă la cuptor pentru 35 de minute. În ultimele 10 minute se presară desupra cașcavalul ras și se lasă până ce acesta se topește.

Ăștia sunt cei mai buni canelloni cu carne!

Sursă foto: Colorise