Cannelloni cu carne de pui tocată

Cannelloni cu carne de pui tocată

O să vă lingeți pe degete după ce mâncați o porție din acești cannelloni cu pui! Și după ce o să vă lingeți pe degete veți mai cere o porție! 

Ingrediente:

● o pungă paste cannelloni
● 200 g carne de pui tocată
● o ceapă
● 250 ml suc de roșii
● 4-6 felii mozzarella
● o lingură ulei
● sare
● piper
● verdeață, după gust

1. Ceapa tocată mărunt se călește în ulei și se presară cu sare.
2. După ce s-a înmuiat, se adaugă carnea și se lasă până ce îi schimbă culoarea și scade bine. Se potrivește de sare, piper și, eventual, verdeața, după gust.
3. Se fierb 5 minute pastele cannelloni, se scurg și se umplu cu amestec de carne. Se toarnă sucul de
roșii într-un vas de cuptor și se așază pastele.
4. Se acoperă cu felii de brânză și se lasă 20 de minute la cuptor.

Sursa foto:Shutterstock