Când va fi următoarea vacanță pentru elevi și când se fac înscrierile pentru Bacalaureat

Când va fi următoarea vacanță pentru elevi. Nu mai au mult de așteptat!

Elevii tocmai au încheiat luni vacanța de iarnă care a durat trei săptămâni. Totuși, nu mai trebuie să stea mult cu gândul la când va fi următoarea vacanță. Următoarea vacanță va începe pe 3  februarie. Copiii trebuie doar să să concentreze la teze și, în curând, se vor odihni și juca în vacanța intertrimestrială.

Când va fi următoarea vacanță intertrimestrială

Elevii din toate ciclurile de învăţământ vor mai avea o vacanţă intersemestrială între 3 februarie 2018 şi 11 februarie 2018, urmând ca între 31 martie – 10 aprilie 2018 să intre în vacanţa de primăvară, informează Mediafax.

10 obiecte pe care uiți să le iei în bagajul de vacanță și cum poți să eviți asta

Când va fi următoarea vacanță de vară

Vacanţa de vară este programată între 16 iunie – 9 septembrie 2018. Pentru clasele terminale de la liceu, anul şcolar se va încheia pe data de 25 mai 2018, iar elevii care vor absolvi clasa a VIII-a vor termina cursurile în data de 8 iunie 2018.

7 obiecte pe care trebuie să le pui neapărat în bagajul de vacanță

Atenție! Înscrierile la Bacalaureat se fac în curând!

Elevii din clasa a XII-a vor susţine competenţele lingvistice şi digitale la începutul celui de al II-lea semestru, în luna februarie. Înscrierile pentru susţinerea examenului de bacalaureat în prima sesiune se fac în săptămâna 29 ianuarie – 2 februarie 2018.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com