”Când toate fetele au dispărut” de Amanda Quick, despre dragoste și pericol

”Când toate fetele au dispărut” de Amanda Quick, despre dragoste și pericol

Amanda Quick ne invită la o lectură incitantă: ”Când toate fetele au dispărut”. Este o carte despre decepțiile pe care le ascundem în spatele unui zâmbet, slăbiciunile care ne fac să cedăm și despre lungul drum de a descoperi adevărul.

”Când toate fetele au dispărut”, totul pare să o ia razna…

Charlotte Sawyer părea să fie o persoană plicticoasă care duce o viață și mai plicticoasă. Nimic bun, dar nici rău nu i se întâmpla pe traseul monoton casă – serviciu. Până într-o zi, în care nu reușește să dea de sora ei vitregă, Jocelyn, și descoperă că prietena lor cea mai bună a fost găsită moartă. Frumoasa și cutezătoarea Jocelyn a dispărut fără urmă. Ea era o fire aventuoasă și mai pleca fără să spună nimic, dar de data aceasta se pare că e ceva urât la mijloc.

Luna martie aduce noi cărți de dragoste, pline de acțiune

Poveste de dragoste în mijlocul haosului

”Când toate fetele au dispărut” de Amanda Quick continuăcu întâmplări uimitoare. Într-un efort disperat de a-și găsi sora, Charlotte îi cere ajutorul lui Max Cutler, un detectiv particular mutat de curând la Seattle, după ce cariera lui de psiholog criminalist a fost curmată de un caz tragic. Nici viața lui personală nu e mai bună. Divorțat și aproape falit, Max are nevoie disperată de un job. După ce supraviețuiesc unui atac aproape fatal, cei doi încearcă să afle enigma dispariției lui Jocelyn și a morții celeilalte fete. Apelează la o altă prietenă, directoarea unui fond de investiții. Dar ceea ce găsesc la fața locului este de-a dreptul înspăimântător… În acest timp, relația profesională a Charlottei cu Max devine și personală. Date fiind circumstanțele, ea trebuie să-și lase, literlamente, viața în mâinile lui.

Vei găsi cartea”Când toate fetele au dispărut” de Amanda Quick, începând cu data de 9 martie la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei. Este un cadou foarte potrivit pentru tine și prietenele tale de Ziua Femeii.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com

Loading...