Când o vezi, cu greu îți dai seama dacă te uiți la un om sau la o păpușă în mărime naturală. Incredibil cum pozează această tânără

Când o vezi, cu greu îți dai seama dacă te uiți la un om sau la o păpușă în mărime naturală. Incredibil cum pozează această tânără

Un fotomodel din China a reușit să uimească întreaga lume prin look-ul ei mai neobișnuit. Aceasta s-a transformat într-o păpușă umană și imaginile cu ea sunt urmărite zilnic de sute de mii de oameni.

Sunt multe tinere care încearcă tot felul de metode să arate și să se comporte ca niște păpuși reale, însă lui Kina Shen îi iese de minune.  Când o vezi cu greu îți dai seama dacă te uiți la un om sau la o păpușă în mărime naturală. Bruneta din Shenzen este ajutată și de faptul că are trăsături perfecte și o piele albă ca de porțelan, dar și pentru că are mult talent la machiaj.

 

Citește și: Ce se ascunde în spatele ultimului episod din „Dragoste infinită” și iată ce spune regizoarea filmului. Se va face o continuare sau nu?

Este urmărită de sute de fani

Kina și-a făcut cont pe Instagram în 2013, iar look-ul ei ciudat i-a adus până acum peste 517.000 de fani. Unii internauți au făcut o adevărată obsesie pentru ea, iar un fan a creat un personaj după look-ul ei în jocul video The Sims 4.

Pentru a dovedi că este cât se poate de reală, tânăra postează adesea înregistrări video cu ea pe youtube în care dezvăluie trucuri de machiaj, în care apare și nemachiată.

Citește și: