Când ai un minut la dispoziție…

Când ai un minut la dispoziție...

Când ai un minut la dispoziție…ce poți face pentru tine? Pare că ești mereu în criză de timp, însă sunt sigură că vei reuși să strecori un minut (cel mult!) pentru câteva mici retușuri.

1. Ai ajuns la birou de câteva ore, rujul aplicat dimineață a dispărut… aplică din nou un strat, pentru a-ți reîmprospăta chipul.

2. Ai o zi cu deplasări. Pune în geantă un spray cu apă termală. Când simți că pielea s-a uscat, că tenul este obosit sau prea încărcat, pulverizează pe chip și așteaptă câteva minute. Vei fi ca nouă!

3. La finalul programului, înainte de a pleca, aruncă o privire în oglindă, retușează rujul și machiajul ochilor și bea un pahar cu apă. Hidratarea este esențială indiferent de gradele de afară.

4. Te-ai așezat confortabil în fotoliu, pregătită să citești câteva pagini? Înainte de a face asta, ocupă-te puțin de unghii: aplică două straturi subțiri de ojă, astfel încât, în timpul lecturii, acestea să se poată usca în voie, fără să existe riscul de a le strica.

5. Caută un recipient mic pentru parfumuri, astfel încât să nu trebuiască să porți mereu cu tine sticla parfumului preferat. Faci o pauză de lucru? Pulverizează și câțiva stropi de parfum pe piele.

Sursa foto: 123rf.com