Samantha a murit anul trecut, la vârsta de 14 ani. După ce a jelit-o o vreme, artista și-a șters lacrimile și a conștientizat faptul că nu poate trăi fără blănosul ei. Din celulele prelevate s-au născut două clone ale Samanthei: Miss Violet şi Miss Scarlett.

„Puii au personalităţi diferite. Aştept să mai crească ca să văd dacă au ochii căprui ai Samanthei şi seriozitatea ei”, a declarat vedeta.

Artista a explicat și cum a ales numele pentru cei doi pui: în funcție de culorile hainelor cu care îi îmbracă – roșu și, respectiv, lavandă -, pentru a-i putea deosebi.

catei Barbra Streisand

Sigur, procedura nu e una la îndemâna oricui, însă e bine să știi că, dacă îți iubești enorm de mult cățelul, e posibil ca acesta să nu plece cu adevărat niciodată de lângă tine.

Anul trecut, conform estimărilor făcute de Forbes, Barbra avea o avere de aproape 400 de milioane de dolari. Îndeajuns încât să cloneze orice animale de companie fără de care nu poate trăi.

Miss Scarlett și Miss Violet nu sunt singurii căței din casa vedetei. Aceasta mai are un câine, Miss Fanny, un bvăr îndepărtat de-al Samanthei.

Barbra Streisand este o femeie cu mari rezerve de iubire. Recent, aceasta a vorbit și despre dragostea pentru soțul ei, povestind cum anume își țin dragostea vie la peste 70 de ani.

Citește și: