Când a știut Nicole Kidman că Keith Urban este alesul. Gestul cu care a convins-o

Cand a stiut Nicole Kidman ca Keith Urban e alesul

După un mariaj ratat cu Tom Cruise, actrița Nicole Kidman avea probleme în a mai avea încredere în bărbați. Și, totuși, un gest a convins-o că bărbatul cu care se întâlnea, cântărețul Keith Urban, cel care avea să-i devină soț, era alesul.

Într-un interviu recent, actrița a declarat că în ziua în care a împlinit 38 de ani, Keith Urban, cu care începuse să se întâlnească, a venit în fața casei sale din New York la ora 5 dimineața, cu un buchet de gardenii.

'Atunci mi-am spus <>', a declarat ea, menționând că totul se întâmpla în 2005.

După ce i-a oferit florile, a invitat-o pe motocicletă și au mers în viteză către Woodstock, locul concertelor emblematice și nebune ale festivalului cu același nume din 1969. Woodstock-ul era insuși simbolul libertății. A știut atunci că acela era bărbatul destinat ei.

'A fost foarte intens. Eram convinsă că era iubirea vieții mele. Poate pentru că sunt o romantică prin definiție, pentru că sunt actriță sau pentru că am o credință puternică, dar chiar credeam: <>', a mai povestit actrița, acum în vârstă de 51 de ani.

Un an mai târziu, Nicole Kidman și Keith Urban erau căsătoriți. În prezent, cei doi sunt părinții a două fetițe: Faith, de 8 ani, și Sunday, de 10 ani. Nicole Kidman mai are și doi copii adoptați în timpul căsătoriei cu Tom Cruise.

Vorbind despre soția sa, cântărețul de country spunea: 'Aș putea rezuma cum este Nicole ca soție, mama și ființă în câteva cuvinte – E toată numai inimă!'.

Vezi și Beneficiul neașteptat pe care i l-a adus lui Nicole Kidman căsătoria cu Tom Cruise

Citește și: