Camilla Parker împlinește 73 de ani, dar oamenii încă nu au iertat-o pentru că i-a luat locul lui Lady Di. Cum arăta în tinerețe cea mai faimoasă amantă regală

Camilla Parker Bowles danseaza

Camilla Parker Bowles împlinește mâine 73 de ani și, deși este soția prințului Charles din 2005, mulți o privesc încă încruntați, pentru că i-a luat locul prințesei Diana. Nimeni nu o poate ierta pentru faptul că a distrus mariajul prințului de Wales cu prințesa Diana, supranumită prințesa inimilor.

 

Ducesa de Cornwall s-a născut pe 17 iulie 1947, pe numele Camilla Rosemary Shand, dar a devenit cunoscută în întreaga lume drept cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX.

Camilla, în vârstă de 71 de ani, și Charles, de 70, s-au cunoscut printr-un prieten comun, în 1971, când Charles avea puțin peste 20 de ani. Cei doi au ieșit împreună o perioadă, dar familia regală nu a fost de acord cu relația, așa că Charles a decis să se despartă de femeia pe care o considera sufletul lui pereche, potrivit revistei Hello.

Camilla Parker Bowless era o tânără fermecătoare când l-a cunoscut pe prințul Charles

Camilla s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles în iulie 1973, iar Charles a luat-o de soție pe Diana în iulie 1981. Chiar dacă fiecare era căsătorit, cei doi au continuat relația și totul a ieșit la iveală în 1992. Prințul Charles nu a reușit să și-o scoată de la inimă, și ce-i drept, Camilla era o tânără fermecătoare pe vremea când l-a cuceir pe prinț.

Camilla Parker Bowles și prințul Charles s-au căsătorit în 2005

Ambii au divorțat, iar prințesa Diana a murit într-un accident de mașină. La 8 ani de la dispariția lui Lady Di, Charles și Camilla au anunțat logodna. În același an, 2005, s-au și căsătorit.

Ulterior, Derek Deane, o faimoasă dansatoare britanică și coregrafă, care a fost extrem de bună prietenă cu Lady Diana Spencer și  își făceau tot felul de confesiuni intime, a povestit pentru revista italiană Oggi că prințesa Diana a suferit foarte mult din cauza aventurii pe care soțul ei o avea cu Camilla, iar la un moment dat, nu a mai rezistat și amers să o confrunte pe cea care îi fura soțul. Dar  Camilla i-a spus niște vorbe care au dărâmat-o pe celebra prințesă a inimilor. Ea a realizat pentru prima dată cum este privită ea de oameni și de familia regală și că nimănui nu îi păsa că ea este nefericită.

„Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești’.

Însă, prințesa de Wales i-a răspuns: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu”.

Dansatoarea a declarat pentru Oggi că Diana a suferit foarte tare în timpul mariajului, pentru că cei doi nu reușeau să se înțeleagă. Ea  s-a gândit de mai multe ori să-și încheie socotelile cu viața, însă renunța la planul ei doar pentru William și Harry. „Ea a suferit foarte mult. Nu s-a sinucis doar pentru copiii ei. Ei au fost singurul motiv pentru care a trăit’, a spus Derek, precizând că Diana a fost cea mai tristă prințesă din lume.

Citește și: