Camilla ar fi încercat să îi despartă pe prințul William și Kate. I se părea drăguță, dar ștearsă. Și o mai deranja ceva la culme

Camilla a incercat sa-i desparta pe William si Kate

Deși însăși venirea sa în familia regală a fost criticată, mai ales că o înlocuia pe prințesa Diana, Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles, s-a opus vehement relației dintre prințul William și Kate Middleton. Mai mult, ar fi încercat să-i despartă, se arată într-o carte abia publicată, despre familia regală britanică.

Conform cărții 'Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne', Camilla nu era deloc o fană a lui Kate. Deși acum se înțeleg și participă adesea la evenimente împreună, lucrurile nu au stat deloc așa la început.

Potrivit autorului, Christopher Andersen, relația lor a debutat cu stângul, Camilla considerând-o pe Kate 'draguță, dar cam ștearsă'. În plus, credea că originile sale 'umile' nu fac cinste familiei regale. Asta, deși Kate face parte dintr-o familie înstărită, cu renume, în care mulți ar fi fost fericiți să se nască.

I-a cerut lui Charles să-l convingă pe William să se despartă

Mai mult, ar fi încercat să îi despartă pe William de Kate, cerându-i soțului ei, Charles, să intrervină și să-și convingă fiul să o părăsească. Când, după șase ani de relație, William și Kate au trecut printr-un moment de cotitură, despărțindu-se pentru o vreme, Camilla l-a consolat pe William, spunându-i că e cea mai înțeleaptă decizie. Spre nefericirea ei, însă, Kate și William au reluat ulterior relația, părând mai fericiți ca oricând. Ulterior avea chiar să se căsătorească, spre nefericirea Camillei.

Despre acea perioadă, de despărțire, prințul William avea să declare: 'Eram amândoi foarte tineri. Eram la universitate, amândoi încercam să ne cunoaștem pe noi înșine și descopeream că suntem foarte diferiți unul de altul. Încercam să ne găsim calea și ne maturizam'.

Cât despre Kate, aceasta a declarat ulterior, referindu-se la aceeași perioadă, ca pauza a fost una de bun augur în cazul ei, pentru că a avut ocazia să se descopere. 'Chiar dacă la momentul respectiv nu eram deloc fericită cu situația (despărțirea – n. red.), până la urmă m-a făcut o persoană mai puternică', declara Kate, acum mamă a trei copii.

Vezi și Dezvăluiri dureroase din viața prințesei Diana, la 21 de ani de la moarte ei. Ce i-a făcut Camilla lui Lady Di chiar înainte să se mărite cu prințul Charles

Citește și: