Bat clopotele de nuntă pentru Leonardo DiCaprio? Iubita lui vorbește despre diferența de vârstă de 23 de ani

Camila Morrone, despre diferenta de varsta dintre ea si Leonardo DiCaprio

Actorul Leonardo DiCaprio, în vârstă de 45 de ani, și modelul devenit actriță Camila Morrone, în vârstă de doar 22 de ani, formează un cuplu încă de la începutul anului trecut. Ceea ce mulți au spus că e doar o aventură cu încă o femeie frumoasă și tânără, iată că s-a transformat într-o relație în toată regula.

Apropiații celor doi spun că relația e mai serioasă pe zi ce trece și că ar putea duce la căsătorie. Deja starul din 'Titanic', niciodată căsătorit, a prezentat-o pe Camila ambilor săi părinți, ceea ce spune multe despre implicarea sa. În plus, Camila a fost văzută tot mai des în casa actorului.

Recent, Camila a vorbit despre relația ei și despre diferența de vârstă dintre ea și unul dintre cei mai celebri burlaci ai Hollywood-ului.

'Sunt așa de multe relații la Hollywood – și în istorie – cu diferențe mari de vârstă', a declarat Camila. 'Cred că fiecare ar trebui să se întâlnească cu cine dorește', a mai spus ea.

'Este frustrant'

Inițial model, aceasta a intrat în lumea filmului, jucând în 'Mickey and the bear', prestația ei fiind aplaudată. Totuși, încă nu e privită nici ca model sau actriță de talie mare, ci, mai degrabă, ca iubita lui DiCaprio, ceea ce îi aduce destule frustrări, a recunoscut ea.

'Este frustrant, pentru că simt că întotdeauna trebuie să fie o identitate, în afara persoanei cu care te întâlnești', a mai spus ea. Vedeta este însă optimistă că oamenii o vor vedea până la urmă pentru cine este și mai puțin prin prisma relației pe care o are.

Ea și actorul sunt împreună din ianuarie 2018, când au fost văzuți împreună în Aspen, Colorado. Ulterior, au fost văzuți mereu împreună, în toată lumea, întotdeauna de mână. Mai mult, actorul a luat-o cu el și la evenimente oficiale, cum ar fi lansarea filmului 'Once Upon a Time… in Hollywood', un film de Quentin Tarantino, în care DiCaprio joacă alături de Brad Pitt.

Vezi și Leonardo DiCaprio și-a văzut moartea cu ochii: 'A fost ireal'

Citește și: