Vedeta arată mai bine ca oricând, desi a sărit pragul de 40 de ani. Și se simte fantastic, reînvățând să trăiască din nou, după ce mariajul său a luat sfârșit. Iar micile bucurii ale vieții își aduc cu success aportul la starea de bine.

Una din micile bucurii ale Ioanei Ginghină este café frappe-ul. Însă cum actrița, mama a unei fetițe de 12 ani, are intoleranță la lactoză, și-a creat singură rețeta care să-i satisfacă papilele gustative.

Cu vara care încă bate la ușă, ce poate fi mai bun decât un café frappe la început de zi?

Vedeta s-a gândit și la fanii săi, așa că a postat pe Instagram rețeta băuturii dulci, aducătoare de bucurie.

”De cativa ani buni nu mai tolerez laptele dulce. Nici cu restul lactatelor nu ma impac foarte bine, insa laptele dulce imi este imposibil de digerat.
De aceea am fost nevoita sa-mi gasesc propria reteta de Cafe Frappe , doar cu ingrediente vegetale.

Va spun ca este foarte gustoasa si perfecta pentru zilele calduroase de vara. Unde mai pui ca nu are asa multe calorii ca si varianta originala.
Astept sa-mi spuneti daca ati incercat si daca v-a placut! Sa aveti o zi frumoasa!”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram, postând și un video cu pașii de urmat pentru obținerea licorii magice.

Iar rețeta e foarte simplă: banana congelată ruptă în bucăți, unt de arahide, îndulcitor natural și gata. Totul se amesteca, se pasează, iar café frappe-ul e gata!

Vezi și Așa a slăbit 10 kilograme și se menține Paula Seling. Rețeta ei specială de șnițele fără carne VIDEO

Citește și: