Cadouri de Valentine’s Day care ar putea transmite un mesaj greșit

Cadouri de Valentine’s Day care ar putea transmite un mesaj greșit

Oricât de bine ți-ai cunoaște partenerul sau partenera, uneori îi faci surprize neplăcute, care s-ar putea să o supere pentru multă vreme. Iată câteva cadouri de Valentines Day de care trebuie să te ferești, pentru că pot transmite un mesaj greșit.

 

Loțiuni și creme de îngrijire

Nu îi oferi unei femei chiar de Ziua Îndrăgostiților creme și loțiuni de îngrijire a tenului. Chiar dacă sunt scumpe și bune și are nevoie de ele, aceste cadouri de Valentines Day transmit un mesaj greșit, și anume că a îmbătrânit și că tu nu o mai vezi la fel de frumoasă ca înainte. Astfel de lucruri și le cumpără o femeie singură la momentul potrivit.

Un cadou extrem de scump

Nu este cazul ca, de Sf. Valentin, să oferi bijuterii, ceasuri sau haine de firmă de sute și mii de lei. Un asemenea dar spune doar că ai cheltuit foarte mulți bani și aștepți mai mult de la celălalt, dar nu îi transmite de fapt cât de mult ții la el. Valentines Day este o zi în care contează darurile din suflet, o floare, un sărut plin de pasiune, o cină romantică sau un mesaj surprinzător. Lucrurile mărunte și frumoase vorbesc mai mult despre sentimentele tale decât cine știe ce ceas cu diamante.

Cadouri de Valentines Day neinspirate

Bilete la meci sau la filmul tău preferat

Ziua Îndrăgostiților trebuie să fie o zi numai a voastră, a intimității și pasiunii. Nu este cazul să mergeți seara la cine știe de meci sau la vreun film de acțiune. Nici măcar la un film siropos, chiar dacă știi că iubita ta vrea să îl vadă. O plimbare romantică, îmbogățită cu o experiență frumoasă… spre exemplu să mergeți la munte și să o dai cu sania, va fi mult mai frumoasă decât un film.

Trandafiri albi sau galbeni

De Valentines Day nu se oferă flori albe, crem, galbene sau albastre. Acestea de obicei sunt asociate cu prietenia, relația platonică, gelozia sau respectul rece și indiferent. Alege întotdeauna flori roz sau roșii, chiar dacă pui și câteva fire albe în buchet să exprimi sinceritatea sentimentelor, culorile pasiunii trebuie să predomine.

Vezi si cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day