Ce spune Cabral despre Andreea Ibacka, care de 8 ani îi e soție: E ”acră și ciufută”

Cabral si Andreea Ibacka au sarbatorit 8 ani de casnicie

Recent, Cabral și Andreea Ibacka au sărbătorit 8 ani de căsnicie. Cu totul sunt 12, așa că vedeta a putut face un bilanț al relației lor și un mini-portret al soției sale.

'S-au făcut 8 ani de când am făcut femeie serioasă din ea. Ani perfecți? Departe de așa ceva. Fiecare cu greșelile lui. Plus rateurile comune… împreună', a scris el pe blog.

În stilul său caracteristic și plin de sinceritate, Cabral recunoaște că el și Andreea sunt departe de a fi cuplul perfect. ' Au încercat mai mulți „să ne vândă' drept cuplul perfect. Am râs. Departe de așa ceva. Nici nu ne-am propus… și oricum nu reușeam'.

Conștient că fanii așteaptă de la el 'rețeta succesului' sau măcar câteva sfaturi pentru o relație reușită și longevivă, Cabral a continuat: ' Acum era momentul în care să încep cu sfaturi și pilde. Să explic ce e de făcut și cum trebuie făcut, astfel și alții să se bucure de… dar nu. Doamne, apără și păzește, că încă nu m-am dilit de tot la cap.

Sfaturi n-am. Nici pilde. Doar povești. Unele de râs, altele… cu mai puțin râs'.

În final, Ceabral și-a portretizat succint, amuzant și plin de iubire încercată soția: 'în felul meu, o iubesc tare pe creștina asta. În felul meu ciudat, imperfect, cu greșeli și rateuri… o iubesc tare mult.

Nici nu prea înțeleg de ce, că-i acră și ciufută, încăpățânată și avântată, prea harnică și mult prea ambițioasă… dar asta e, m-am pricopsit cu ea'.

Vezi și Andreea Ibacka și Cabral și-au botezat fetița. Detaliul cu care au atras admirația tuturor. Cum au pozat-o pe Namiko

Citește și: