BurgerFest 2017 – primul festival românesc dedicat burgerilor are loc între 19 și 21 mai, la București

BurgerFest 2017 - primul festival românesc dedicat burgerilor are loc între 19 și 21 mai, la București

BurgerFest 2017. Primul festival românesc dedicat burgerilor a ajuns la cea de-a treia ediție. Aceasta va avea loc în perioada 19-21 mai, la Verde Stop din București.

Burgerul gourmet a urcat în preferintele iubitorilor de mâncare bună și nu mai înseamnă de mult doar un banal produs de fast food, nesănătos și lipsit de savoare.

Varianta de burger home-made cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare revine la BURGERFEST.

BurgerFest 2017 – Verde Stop la burgeri sănătoși

Astfel, cea de-a treia ediție BURGERFEST va avea loc între 19 și 21 mai, în Bucuresti, la Verde Stop, Barbu Văcărescu 162 – 164.

BURGERFEST 2017 își imbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregătiți după rețete tradiționale, alții surpinzători și inovativi.

Veți putea gusta de la carnea de vită Black Angus, la burgeri cu carne de rață, miel sau capră.

Vor fi și combinații surpinzătoare cu brânzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare.

Numărul de restaurante participante a crescut semnificativ, astfel că anul acesta BURGERFEST se laudă cu cel putin 25 de restaurante din întreaga țară.

Publicul va avea parte și de multe ore de relaxare la iarbă verde, de cinci concerte, 3 DJ care se vor ocupa de ambianță și multe activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici.

În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bineveniți în spațiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al treilea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival.

Juriul va fi format din personalități relevante din domeniul culinar.

Competitia CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat.

BurgerFest 2017 – bilete

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro, precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promotie Early Bird, astfel încat până în data de 12 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.

Facebook: facebook.com/BurgerFestival

Web: burgerfest.ro

Programul concertelor, pe zile, este urmatorul:

19 mai:
GRIMUS

20 mai:
ROA
VITA DE VIE

21 mai:
ZOB
BYRON

foto