Îl mai știi pe Kemal din „Dragoste Infinită”? Veste uriașă pentru admiratoarele actorului turc! Burak Ozcivit vine în România și va avea o întâlnire cu fanii! Unde și când îl poți vedea

Burak Ozcivit vine in Romania

Actorul turc Burak Ozcivit, considerat a fi unul dintre cei mai chipeși bărbați celebri din lume, se va afla în România miercuri, 26 iunie, pentru a inaugura un magazin de haine bărbătești, a cărui imagine este.

Protagonistul unor telenovele precum 'Suleiman Magnificul' sau 'Dragoste Infinită' va participa la deschiderea unui magazin în Afi Cotroceni, prilej cu care va avea și o întâlnire cu fanii în fața Cinema City, miercuri, 26 iunie, începând cu orele 16.00.

E prima oară când actorul se va afla în România. În vârstă de 34 de ani, Burak Ozcivit, născut la Istanbul, este căsătorit din 2017 și tatăl unui băiețel.

Puțină lume știe că nu a debutat ca actor, ci ca model, el câștigând și mai multe concursuri de frumusețe. În plus, e absolvent al facultății de Arte, având și un masterat.

Vezi și Burak Özçivit, interpretul lui Kemal din „Dragoste infinită', schimbare radicală de look. Cum arată acum îndrăgitul actor

Citește și: