Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, colaborare inedită cu Inna! Unde vor putea fi urmăriți actorul și celebra româncă

Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, colaborare inedită cu Inna! Unde vor putea fi urmăriți actorul și celebra româncă

Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din serialul fenomen „Dragoste infinită' este unul dintre cei mai iubiți și talentați actori din Turcia, însă acesta a recunoscut că are o slăbiciune și pentru muzică. Astfel, el va cânta alături de celebra noastră cântăreață Inna.

 

Starul este plin de surprize și își uimește în fiecare zi fanii. Acesta a recunoscut că îi place să cânte și chiar a demonstrat că are talent, într-un duet cu frumoasa lui soție, Fahriye Evcen, pentru un film în care au jucat împreună. Piesa, intitulată „Hasretinle Yandı Gönlüm”, s-a bucurat de un mare succes.

Citește și: Mihaela Rădulescu, fotografiată de iubitul ei, Felix – În ce ipostază sexy a surprins-o

Burak Özçivit, plătit cu un milion de dolari

Burak acum a dat o nouă lovituă. Acesta va intra în studio pentru a cânta împreună cu frumoasa româncă Inna, care este foarte iubită și în Turcia.

Actorul turc și celebra artistă vor apărea într-o reclamă la un șampon din Turcia, pentru care trebuie să înregistreze și o melodie împreună. Burak a fost plătit pentru această colaborare cu nu mai puțin de un milion de dolari. Cei doi au postat deja poze împreună dintr-un studio din Istanbul.

 

Citește și: