Burak Deniz, actorul din serialul „Povestea noastră”, a ajuns de urgență la spital!  A fost operat imediat

Burak Deniz, actorul din serialul „Povestea noastră”, a ajuns de urgență la spital!  A fost operat imediat

Burak Deniz, interpretul personajului principal masculin, Baris, din serialul Povestea noastra', difuzat de Kanal D, de miercuri pana vineri, începând cu ora 20:00, a ajuns, de urgență, la spital, în urma unei mușcături aplicate de câinele prietenului sau, Alperen Duymaz. Patrupedul l-a mușcat în zona gurii, fapt care aavut nevoie urgent de o intervenție chirurgicală.

Burak Deniz este recunoscut, printre apropiati, pentru dragostea pe care o poarta animalelor. Acesta nu a ezitat sa se joace cu simpaticul caine, care si-a manifestat si el afectiunea intr-un mod neobisnuit. Celebrul actor a fost transportat de urgenta la spital unde a primit ingrijirile necesare.

La externare, Burak Deniz a declarat: Câinele a venit asupra mea, în timp ce mă jucam cu el. E o rană mică. A fost cusută!'

Pe retelele de socializare, fanii actorului au ramas socati cand au vazut fotografia cu Burak si i-au urat însănătoșire grabnica, iar un fan, mai glumeț, l-a atenționat să aiba mai multa grijă atunci când se joacă cu câinii.

Citește și: