E plină de bani, dar… Thalia are o bunică de 102 ani, care stă la azil

bunica Thaliei a implinit 102 ani

Dacă ai avea norocul să ai o bunică încă în viață la 102 ani, ce-ai face pentru ea? Dacă ai avea norocul să ai banii Thaliei, cântăreață și actriță, căsătorită cu unul dintre cei mai mari și bogați producători de muzică în viață, Tommy Mottola, e ceva ce nu ai face pentru bunica ta?

Și, totuși, bunica Thaliei stă într-un azil de bătrâni, chiar dacă are o familie numeroasă. E drept că vedeta i-a dat un telefon, de ziua ei, bunicii sale, la azilul din Mexic unde stă. A fost un apel video, așa că s-au putut și vedea. Dar gestul e prea mărunt comparativ cu câte ar fi putut face vedeta.

Indiferent ce program încărcat a avut, cel mai frumos cadou din lume ar fi fost să o strângă în brațe, față în față.

Scandal pornind de la bani

Mange este îngrijită de una dintre surorile Thaliei, Zapata. Cele două surori au fost certate și nu și-au vorbit timp de 6 ani. În 2018, când Mange a împlinit 100 de ani, întreaga familie s-a reunit, Thalia aducând un tort roz, pe mai multe etaje. S-au împăcat atunci, de dragul bunicii lor.

Laura Zapata, soră vitregă a Thaliei, are grijă în mod curent de bătrână. Aceasta a dat asigurări că Thalia este prezentă financiar şi o vizitează frecvent pe bunica sa. „Nu a putut să vină azi, poate data viitoare', a spus ea.

Laura Zapata, care este de asemenea actriţă şi este protagonista unor telenovele precum „La Gata”, a mai spus că relaţia ei cu Thalia este bună, în pofida problemelor care au existat în trecut.

De fapt Thalia, care trăieşte la Miami, vizitează destul de rar Mexicul, doar pentru a susţine uneori câteva dintre concertele sale şi pentru a-şi vizita bunica.

În 2012, după ce mama lor a murit, iar Zapata a luat-o sub aripa sa pe bunică, un întreg scandal legat de bani și moșteniri a izbucnit în familie. Zapata a fost cea care a dat-o în judecată pe Thalia.

Acum, cele două par să fi revenit la sentimente mai bune.

Citește și: