Budincă de brânză de vaci

budincă de brânză de vaci

Cu o budincă de brânză de vaci ne-am hrănit astăzi. Am uitat și de ciorbă și de felul doi…până nu am dat-o gata nu ne-am lăsat! 

Ingrediente pentru budincă de brânză de vaci:

600 g brânză de vaci
3 ouă
150 g zahăr pudră
100 g stafide
un praf sare
25 g unt

1. Brânza se mixează cu zahărul pentru a obține o cremă fină.
2. Se adaugă gălbenușurile frecate cu un praf de sare. Se pun stafidele, înmuiate sau nu în apă caldă.
3. Se bat albușurile spumă și se adaugă, amestecând ușor numai de jos în sus.
4. Se toarnă amestecul într-o formă de cuptor unsă cu unt. Această budincă cu brânză de vaci se lasă la cuptor 20 de minute.

Rețeta acestei prăjituri cu brânză de vaci ați încercat-o până acum?