Bucurie mare în familia actriței Angelica Rivera. Fiica ei a făcut anunțul

Bucurie mare în familia actriței Angelica Rivera. Fiica ei a făcut anunțul

Angelica Rivera trece prin clipe grele, ea aflându-se în plin divorț cu fostul președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto, însăa cum are motive să zâmbească. Fiica ei și-a găsit fericirea în brațele unui actor îndrăgit.

 

Fiica Angelicăi Riverea, Sofia Castro, care este tot actirță și seamănă perfect cu mama ei, este în culmea fericirii. Aceasta a confirmat că se află într-o relație cu actorul Juan Pablo Gil.

 

„Fericirea este un sentiment, este o decizie și eu te-am ales pe tine, Sofia Castro', a scris actorul pe Instagram unde a publicat mai multe imagini în care apare alături de actriță.

 

View this post on Instagram

 

Vive la vida, con quien te de vida ! Te quiero bebe @juanpgil #boyfriend 17•04•19

A post shared by Sofia Castro (@sofia_96castro) on

Cei doi și-au oficializat relația pe 17 aprilie, în timpul unei vacanțe în Cabo San Lucas, în nord-vestul Mexicului. Cei doi s-au cunoscut pe holurile postului de televiziune Televisa, amândoi jucând în serialul „The Last Dragon'.

Sofia Castro seamănă perfect cu mama ei

Sofia este fiica actriței Angelica Rivera și a lui Jose Alberto Castro și aceasta este prima ei relație serioasă din ultimii doi ani. Zvonurile că ar forma un cuplu au apărut de la sfârșitul lunii martie, când cei doi au fost surprinși împreună la un concert în Mexic.  Sofia a mai avut o relație de șase ani cu fiul unui politician mexican, pe nume Jorge Alvarez, care s-a terminat în 2017.

Deși păreau un cuplu foarte frumos și solid, Angelica Rivera și Enrique Peña Nieto divorțează cu mare scandal și se comportă ca niște dușmani. Actrița are cereri uriașe pentru a semna actele de divorț de fostul lider al Mexicului și pentru a-i reda libertatea de a se bucura alături de noua lui viață alături de fotomodelul, mult mai tânăr,  Tania Ruiz Eichelmann, cu care deja a început să se afișeze în public.

Astfel, jurnalistul  Salvador García Soto de la „El Universal' a dezvăluit că îndrăgita actriță i-a cerut printre altele soțului ei 35 de mașini de lux pentru ea și rudele ei, dar și ca în următorii 12 ani să zboare doar cu avioane private, pentru a evita să fie în centrul atenției.

 

Angelica, una dintre cele mai iubite actrițe mexicane,  a anunțatîn februarie pe rețelele de socializare că divorțează de cel care i-a fost partener timp de nouă ani. Mai mult, actrița a fugit în SUA împreună cu copiii ei.

 

Citește și: