Habar n-aveai ce băiat mare are unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume. Și îi seamănă leit|FOTO

Gordon Ramsay baiat

Gordon Ramsey poate fi văzut adesea în emisiunile sale culinare gătind cu cei mai mici dintre copiii săi. Însă majoritatea sunt înregistrări. În realitate, la 51 de ani, Ramsey are 4 copii mari.

O are pe Matilda, de 16 ani, pe Jack și Holly, de 18, și pe Megan, de 19 ani, care toi își câștigă deja propriii bani. Ar mai fi putut exista un copil, însă soția sa, Cayetana Elizabeth Hutcheson, Tana pe scurt, profesoară, cu care s-a căsătorit în 1996, a pierdut o sarcină în 2016. Fătul era de sex masculin.

Gordon Ramsey, un scoțian care câștigă la fel de mult ca Beyonce (54 de milioane de dolari în 2016), chiar dacă susține că nu a fost niciodată interesat de bani, e un familist convins. Miercuri, acesta a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare cu unul dintre copii, Jack, care a împlinit 18 ani.

Twins…… getting kitted out for somebodys big 18th party @hugoboss @jackramsay1999

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on


Amândoi îmbrăcați în costume asortate, Hugo Boss, seamănă ca două picături de apă. De altfel, Gordon a și scris pe Instagram: 'Gemeni… ne pregătim pentru petrecerea de 18 ani a cuiva'.

Fanii nu s-au putut abține să nu observe că Gordon nu-și arată vârsta, ba chiar că arată mai bine decât acum câțiva ani.

Foto: Instagram

Vezi și Ți-e dor de Christopher Reeve? Uită-te la băiatul lui, îi seamănă leit! Galerie foto

Citește și: