BRUSCHETE CU LEGUME

► Ingrediente
► o pâine
► 4 roșii
► 6 căței usturoi
► 3-4 frunze busuioc
► un dovlecel cu coaja verde
► sare
► piper
► cimbru uscat și măcinat 
► 250 g gorgonzola

► Preparare:
1. Se curăță, se spală și se taie dovleceii cubulețe. Se călesc în puțin ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
2. Separat, se spală roșiile, se taie cubulețe, se macină usturoiul și se amestecă cu roșiile și cu dovleceii după ce s-au răcit.
3. Pâinea se taie felii potrivite și se aranjează în tava tapetată cu hârtie de copt. Se așază feliile de gorgonzola și se lasă să se rumenească la cuptor. Cu 4-5 minute înainte de a opri focul, se pune amestecul de dovlecei cu roșii. Se ornează cu busuioc.

Loading...