Cum arată în costum de baie Brooke Shields, la 54 de ani

Brooke Shields, in costum de baie, la 54 de ani

La circa 40 de ani de când devenea celebră grație filmului 'Laguna albastră', Brooke Shields încă are un corp frumos.
De obicei, actrița nu postează fotografii sexy cu ea. Fetele ei însă au convins-o că e mare păcat, pentru că trupul ei chiar nu are vârstă. Și au avut mare dreptate.
'Mama, faci atat de mult sport, de ce nu postezi niciodata? – ma intreaba (fetele mele – n. red.). Dar mi se pare ciudat sa postez daca imaginile nu fac parte dintr-un pictorial sau o campanie. Ele insista ca e bine sa fiu vazuta si in costum de baie si mi-au dat increderea sa fiu mai indrazneata”, a scris pe Instagram actrița, postând și două instantanee, unul din spate și unul din față, care au fost imediat apreciate de aproape 50.000 de fani.


Corpul ei poate fi admirat în toată splendoarea și e cea mai bună dovadă că o viață echilibrată și mult sport păstrează tinerețea.
Și nu în ultimul rând, iubirea ajută. Iar Brooke Shields, în vârstă de 54 de ani, are parte din plin de iubire. Azi, ea aniversează 19 ani de când e a aceluiași bărbat. Cu acest prilej, Brooke a postat o fotografie în care ea și soțul ei, Chris Henchy, apar îmbrățișați, sărutându-se.

 

View this post on Instagram

 

19 years today 🤍

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Brooke Shields a mai fost căsătorită cu Andre Agassi, în perioada 1997 – 1999.

Vezi și Apariție rară: actrița Brooke Shields, pe covorul roșu împreună cu întreaga familie. Fata cea mare seamănă perfect cu ea!

Citește și: