Britney Spears (36 de ani), declarație de dragoste pentru iubitul de 23 de ani. Iată de ce e fericită cu el!

Britney 36 de ani

Britney Spears pare că e de o veșnicie în atenția publicului. Totuși, nu are decât 36 de ani. Chiar și așa, a avut până acum o viață plină: are două divorțuri la activ și doi copii. Viața ei a fost extrem de zbuciumată o vreme, dar în ultimul timp pare să-și fi găsit echilibrul.

Iar parte din echilibrul ei stă în partenerul stabil pe care îl are, Sam Asghari. Acesta, actor și model, are numai 23 de ani, iar ultimul an l-a petrecut alături de Britney.

Pentru a marca un an de când au devenit un cuplu, cântăreața a scris pe o rețea de socializare, lângă o poză în care apare alături de Sam, pe fundalul feeric oferit de o cascadă: 'Sunt cu acest bărbat de peste un an… În fiecare zi mă inspiră să fiu o persoană mai bună, iar asta mă face să mă simt cea mai fericită fată din lume!!'.

Ive been with this man for over a year… everyday he inspires me to be a better person and that makes me feel like the luckiest girl in the world!! @samasghari ??❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Postarea a strâns peste 700.000 de aprecieri, iar printre cei care au replicat s-a aflat și Sam. 'Cea mai frumoasă fată, Britney Spears'.

Ea l-a sunat prima oară

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al clipului melodiei 'Slumber Party', însă nu au început să iasă împreună decât câteva luni mai târziu. Britney a povestit anul trecut și cum a început totul.

În cursul filmării, cei doi au fost obligați să stea lipiți unul de altul, chiar și în pauze. Nu-și puteau schimba poziția. Cum au petrecut așa destulă vreme, au fost nevoiți să vorbească unul cu celălalt. La final, Sam i-a înmânat numărul lui de telefon.

'L-am păstrat. Cinci luni mai târziu, am găsit numărul lui în geantă. Și m-am gândit <>. Așa că l-am sunat, iar de atunci… E un tip extrem de amzant'.

Iar partea cea mai bună e că Sam e foarte apropiat de fiii lui Britney, Sean Preston, de 12 ani, și Jayden, de 11, ambii rezultați din căsătoria de trei ani cu dansatorul Kevin Federline. Când ea și Federline s-au îndrăgostit, dansatorul avea o logodnică, care era însărcinată. A lăsat-o chiar dacă avea să-i nască copilul și nici măcar nu s-a uitat în urmă. Vezi și alți bărbați celebri care și-au părăsit soțiile sau iubitele când erau gravide.

Cât despre Sam, acesta declara în decembrie, când cântăreața a împlinit 36 de ani, că este 'cel mai norocos bărbat de pe planetă'. Cu această ocazie i-a urat 'La mulți ani' pe o rețea socială, completând: 'Mulțumesc că ești așa cum ești, mulțumesc că mi-ai arătat ce înseamnă o femeie frumoasă și o mamă puternică. Mulțumesc cel mai mult pentru faptul că ești a mea. Cred despre mine că sunt cel mai norocos om de pe planetă!'.

Citește și: