Britanicii sunt cu sufletul la gură după un mesaj publicat de Kate Middleton și prințul William. Urmează să facă un mare anunț

Britanicii sunt cu sufletul la gură după un mesaj publicat de Kate Middleton și prințul William. Urmează să facă un mare anunț

Kate Middleton și prințul William și-au uimit din nou fanii. Ei au publicat, luni, pe rețelele de socializare, un mesaj care i-a stârnit pe fanii Casei Regale a Marii Britanii să facă tot felul de speculații, scrie Daily Mail.

 

Ducii de Cambridge au scris că vor face foarte curând primul anunț din anul 2020, adăugând mesajului lor un glob pământesc. „Rămâneți pe aproape pentru primul nostru anunț din 2020 care va fi făcut foarte curând', a scris Kensington Palace.

 


Alegerea globului pământesc ca simbol a dat naștere speculațiilor. Unii internauți au scris că este posibil ca Prințul William și Kate Middleton să anunțe un tur regal, în timp ce alții au sugerat că ducii pot anunța că vor vizita Africa. Cel mai recent turneu al ducilor de Cambridge a fost în Pakistan, unde au petrecut cinci zile.

Vizita a fost făcută după ce Prințul Harry și Meghan Markle, alături de fiul Archie, au fost 10 zile în Africa. O altă ipoteză discutată de internauți este cea a apariției a celui de-al patrulea copil al cuplului. Între timp, contul de Twitter al ducilor de Cambridge este urmărit de mii de oameni care așteptă cu nerăbdare marele anunț.

 

Citește și: