Briose cu piept de pui

Briose cu piept de pui

Ne-am plictisit de eternele retete cu piept de pui la gratar sau de snitelele din piept de pui? Haideti sa diversificam putin si sa incercam si ceva nou: briose aperitiv cu piept de pui! Cum vi se pare ideea?

Briose cu piept de pui

Ingrediente:
● 150 g faina ● un plic praf de copt
● 2 oua ● 100 ml lapte ● o lingura ulei
● 1/2 piept de pui fiert si tocat
● 2 triunghiuri brânza topita
1. Se amesteca faina cu praful de copt, se face un gol la mijloc, se pun ouale si se amesteca.
2. Se toarna laptele, se amesteca, apoi uleiul si iar se amesteca.
3. Carnea tocata se amesteca cu brânza taiata cubulețe.
4. Se toarna un pic de aluat în formele unse puțin, se adauga câte o linguriția din amestecul de carne, apoi se completeaza forma pe jumatate cu aluat si se coc brioșele 20 de minute.

Loading...