Briose cu ciuperci

Reteta briose cu ciuperci

Briosele sarate sunt intotdeauna o alternativa rapida dar si gustoasa pentru pachetelul cu mancare pentru birou sau pentru scoala. Rapiditatea cu care se pregatesc aceste briose le face castigatoare atunci cand la masa se cere ceva bun si rapid de preparat.

?????????????????????????

Ingrediente:
● 250 g faina ● o lingurita praf de copt ● 60 g ciuperci proaspete
● 75 g orez fiert ● 60 g cascaval ras ● o lingurita patrunjel uscat
● 2 fire ceapa ● 125 g margarina topita ● 80 ml lapte ● un ou ● un praf de sare
Pentru forme:
● 50 g unt ● o lingura faina
1. Se amesteca faina cu praful de copt, ciupercile tăiate mărunt, orezul, cascavalul, ceapa tocata marunt si patrunjelul uscat.
2. Se face un gol la mijloc în care se pun ingredientele lichide si sarea si se amesteca.
3. Se toarna apoi aluatul în formele unse cu unt si tapetate cu faina si se coc 20 de minute.
4. Se lasă brișele să se răcească în forme.

Loading...