Brioșe cu ciocolată și portocale

Brioșe cu ciocolată și portocale

Oauuu! Nici nu știu cum să vă laud aceste aceste brioșe. Las poza să vorbească dar vă spun că ciocolata în combinație cu portocala este o combinație regească!

Ingrediente:

● 400 g făină
● 250 g zahăr

● 2 lingurițe praf de copt
● 300 ml suc de portocală

● 180 ml ulei
● 2 ouă

● coaja rasă a unei portocale
● 150 g fulgi de ciocolată

1. Într-un vas, se pune făina amestecată cu praful de copt și zahărul.
2. Separat, se bat ouăle cu sucul de portocale și uleiul și se adaugă coaja de portocală.
3. Se face un gol în amestecul de făină, se pune amestecul lichid, se omogenizează și se adaugă fulgii de ciocolată.
4. Se toarnă amestecul în formele de copt și se lasă 20 de minute la cuptor. Se scot din formă imediat ce s-au copt.