Brioșe aperitiv cu șuncă

briose-aperitiv-cu-sunca

Pentru o gustare de după-amiază sau chiar pentru o cină, vă recomandăm această rețetă de brioșe aperitiv cu șuncă! Rețeta este trimisă de către doamna Adriana Deca, o cititoare de-a noastră! 

Ingrediente pentru brioșe aperitiv cu șuncă:

● 4 ouă

● 4 linguri făină
● o lingură ulei
● 1/2 pachet praf de copt
● sare ● piper

● 200 g piept de pui
● 4 felii șuncă
● un ardei gras
● 50 g măsline
● 50 g cașcaval ras
● verdeață, după gust

1. Se mixează ouăle până își dublează volumul. Se adaugă făina, sarea, piperul, uleiul și praful de copt. Se mixează compoziția bine și se încorporează ardeiul gras tăiat solzișori, pieptul de pui și șunca tăiate cubulețe mici, măslinele fără sâmburi și cașcavalul ras.
2. Se pune compoziția în tava de brioșe și se coc la foc mic. Se poate servi cu pătrunjel/mărar tocat mărunt, după preferință.