Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța

Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța

Brigitte Macron a devenit un adevărat model pentru femei din lumea întreagă, fiind extrem de admirată pentru eleganța sa și ținutele exemplare. Ea a atras toate priivrile cu noua ei apariție în public, într-un orășel din Franța 

 

Prima Doamnă a Franței are 66 de ani, dar este o sursă de inspirație pentru multe femei  pentru stilul ei vestimentar, având de fiecare dată apariții exemplare. Astfel, Brigitte a dat o nouă lecție de stil, joi, în orășelul francez Amboise de pe Valea Loarei, unde și-a însoțit soțul, Emmanuel Macron, care s-a întâlnit aici cu președintele italian Sergio Mattarella pentru a comemora 500 de ani de la moartea marelui artist  Leonardo da Vinci.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, cu pliuri pe piept, prinse în niște nasturi mari, negri,  și scurtă până la genunchi, prima doamnă a avut grijă să-și pună în evidență picioarele bronzate și tonifiate. Și-a completat ținuta cu un palton negru și pantofi negri stiletto,  iar Brigitte a atras toate privirile, așa cum era de așteptat, punând-o în umbră pe prima doamnă a Italiei, Laura Mattarella (50 de ani), fiica președintelui italian. Pentru că soția liderului italian, Marisa Chiazzese, s-a stins din viață în 2012, rolul de primă doamnă a fost preluat de fiica lor mai mare, aceasta însoțindu-și tatăl în vizitele oficiale.

 

 

Franţa şi Italia l-au omagiat împreună, printr-un gest simbolic, pe Leonardo da Vinci, geniu al Renaşterii dar şi al Europei, de la moartea căruia s-au împlinit pe  2 mai 2019, cinci secole. Pentru a marca evenimentul, preşedintele francez Emmanuel Macron şi omolgul său italian Sergio Mattarella au făct un pelerinaj comemorativ în oraşul  Amboise de pe Valea Loarei, la mormântul lui Leonardo da Vinci, care s-a născut în Italia, dar a murit în Franța, la 67 de ani, în castelul Clos Lucé.

Citește și: