Brigitte Macron, o nouă apariție spectaculoasă. Prima doamnă a atras toate privirile la parada militară de Ziua Franței

Brigitte Macron, o nouă apariție spectaculoasă. Prima doamnă a atras toate privirile la parada militară de Ziua Franței

Brigitte Macron știe cum să atragă privirile și la 66 de ani. Aceasta a avut o nouă apariție spectaculoasă la parada militară de Ziua Franței.

 

Prima doamnă a Franței a atras toate privirile când și-a făcut apariția într-o rochie albă, până la genunchi extrem de elegantă, dând încă o dată o lecție de stil tuturor.

Brigitte arată fabulos, iar silueta i-a fost pusă  în evidență și de ținuta, cambrată pe talie, cu ajutorul unor șireturi. Mai mult, toată lumea a putut să-i admire și picioarele perfect tonifiate și bronzate, rochia ei oprindu-se chiar deasupra genunchiului.  Brigitte și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc, albi, cu detaliu metalic în vârf, pe care i-a așortat cu o geantă clutch argintie.

Prima Doamnă a Franței are 66 de ani, dar este o sursă de inspirație pentru multe femei  pentru stilul ei vestimentar, având de fiecare dată apariții exemplare  Soția președintelui Franței,Emmanuel Macron, a devenit un adevărat fashion icon în Franța, fiind admirată de fiecare dată pentru eleganța ei.

 

Cu toate acestea, în timp ce Brigitte a fost admirată, președintele Franței a avut parte de un moment stânjenitor la parada militară. Emmanuel Macron a fost fluierat  și huduit la începutul paradei organizate la Paris cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Potrivit AFP, cei care l-au fluierat pe Macron sunt 'veste galbene'. Cel puțin două mici grupuri ale acestei mișcări care a manifestat față de politica socială și fiscală a lui Macron l-au huiduit pe șeful statului.

 

Citește și: