O noua despartire in showbiz! Dupa ce s-a zvonit ca isi tradeaza sotia cu o colega, iata ca anuntul oficial a venit!

Bradley Cooper s-a despartit de Irina Shayk

De ceva vreme circulă zvonuri că actorul Bradley Cooper și modelul Irina Shayk nu se mai înțeleg. Iată că inevitabilul s-a întâmplat, iar cei doi s-au despărțit, după o relație de 4 ani și un copil împreună.

Vestea a fost confirmată de mai multe surse pentru publicații de top din SUA. Aceasta vine la doar câteva zile de când s-a aflat că Irina s-a mutat din casa în care cei doi locuiau împreună cu fiica lor Lea De Seine, în vârstă de 2 ani.

Zvonuri despre despărțirea actorului în vârstă de 44 de ani și modelului de 33 de ani au apărut prima oară în timpul campaniei de promovare a filmului „A Star Is Born', peliculă pe care Bradley Cooper a regizat-o şi în care a jucat alături de celebra cântăreaţă Lady Gaga. S-a scris atunci inclusiv că starul din 'Marea Mahmureală' ar avea o relație cu cântăreața, fapt negat vehement de aceasta.

Bradley Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, din 2006 până în 2007.

Cât despre rusoaica Irina Shayk, aceasta a fost implicată într-o relaţie de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

Vezi și Bradley Cooper și Irina Shayk, la un pas de despărțire: 'Doar fiica lor îi mai ține împreună'

Citește și: