Brad Pitt, surprins în timp ce era sărutat de actrița Lena Dunham

Brad Pitt, surprins în timp ce era sărutat de actrița Lena Dunham

Brad Pitt ( 55 de ani) a făcut furori la premiera filmului „Once Upon A Time”  din Londra. El a devenit vedeta serii după ce a fost surprins sărutându-se cu actrița Lena Dunham (33 de ani), partenera ei din film.

 

Viața sentimentală a lui Brad Pitt a devenit subiectul preferat al publicaților de peste Ocean. Astfel, mulți au rămas surprinși când pe covorul roșu și-a făcut apariția actrița Lena Dunham, partenera actorului din filmul „Once Upon A Time” al lui Quentin Tarantino. Și asta, pentru că tânăra de 33 de ani a venit direct la Brad Pitt, și în mod neașteptat, l-a sărutat pe celebrul actor, în timp ce pe ceilalți colegi, precum Leonardo DiCaprio sau Margot Robbie, i-a ignorat complet. Ce-I drept, ea l-a sărutat pe Brad Pe obraz, însă gestul total neașteptat, i-a făcut pe toți să-și dea coate și a făcut deliciul presei.

 

De la despărțitea de Angelina Jolie, din 2016, Brad Pitt nu s-a mai aifșat în public alături de nicio femeie. CU toate aestea, s-a zvonit că s-ar fi împăcat cu Jennifer Aniston sau că ar avea o idilă cu frumoasa Charlize Theron, însă niciuna dintre ele nu au fost prezente la marele evneiment.

Premiera filmului „Once Upon A Time” a avut loc la Londra, la Odeon Luxe Leicester Square, la care a participat și celebrul regizor. Filmul este, de fapt,  o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Epoci de Aur de la Hollywood, în Los Angeles-ul anului 1969, când un actor de mâna a doua, care a primit roluri în producţii de televiziune (Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio), şi prietenul său, cascadorul Cliff Booth (Brad Pitt), încearcă încă să se facă remarcaţi la Hollywood.

Din distribuţie fac parte numeroase vedete printre care Margot Robbie – în rolul lui Sharon Tate, soţia actriţă a regizorului Roman Polanski, ucisă de adepţii criminalului Charles Manson în 1969, în timp ce era gravidă – Damian Lewis, Dakota Fanning, Luke Perry şi Al Pacino.

Citește și: