Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fanii așteptau de 15 ani aceste imagini cu ei

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fanii așteptau de 15 ani aceste imagini cu ei

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au devenit vedetele galei de decernare a premiilor SAG Awards. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în lumina reflectoarelor după 15 ani de la divorț, iar imaginile cu ei au cucerit publicul.

 

Jennifer Aniston şi Brad Pitt nu doar că au fost câștigătorii galei și au plecat amândoi acasă cu câte un premiu, însă cei doi au oferit și un moment unic la grandiosul eveniment. Cei doi actori au fost fotografiați împreună, zâmbind și glumind. Însă, punctul culminant a fost când Brad i-a prins mâna actriței și nu mai voia să-i dea drumul, spre deliciul fotografiilor. În doar câteva ore, imaginea s-a viralizat pe rețelele de socializare, fiind preluată de mii de fani din întreaga lume.

Experții în limbajul corpului susțin că gesturile și privirile  dintre Jennifer Aniston și  Brad Pitt  trădează mai mult decât o simplă amiciție între ei. Cei doi se privesc ca pe vremea când erau căsătoriți și foarte îndrăgostiți.

Brad Pitt a fost încurajat din public de Aniston, în momentul în care a mers să-și ridice premiul, iar când a venit rândul ei să urce pe scenă, actorul a răsplătit-o tot cu afecțiune și și-a urmărit mândru fosta soție din culise.

 

Momentul a adus speranță fanilor care visează de ani la o reuniune a cuplului. E pentru prima dată după 15 ani de la divorț când sunt fotografiați într-o ipostază atât de intimă.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost căsătoriţi din 2000 până în 2005, când actorul a părăsit-o pentru actrița Angelina Jolie.

Citește și: