Brad Pitt și Ellen DeGeneres au aceleași gusturi la femei. Amândoi s-au iubit în trecut cu aceeași femeie

Brad Pitt si Ellen DeGeneres au avut aceeasi iubita

Hollywood-ul e mai mic decât ai crede. O dovadă în acest sens este că prin patul lui Brad Pitt, dar și prin cel al actriței și realizatoarei TV Ellen DeGeneres a trecut, la un moment dat, aceeași femeie.

Fiecare dintre cei doi a avut o relație cu aceasta, dar nu în același moment.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Ellen, care în prezent e căsătorită cu actrița Portia De Rossi, cunoscută din serialul 'Ally McBeal'.

Mai mult, în emisiunea prezentată de ea, unde a fost invitat Brad Pitt, acesta a dezvăluit că, cu ani în urmă, când se aflau la o petrecere la care el venise însoțit, Ellen i-a 'făcut curte' partenerei lui de atunci.

Nu doar că nu s-a simțit ofensat, dar Brad Pitt a mărturisit că s-a simțit chiar măgulit. 'M-am simțit flatat', i-a mărturisit actorul lui Ellen, care în acea vreme nu era căsătorită.

Ellen a completat atunci că știe că au același gust la femei, mărturisind că nu a fost singura femeie pe care au plăcut-o amândoi. Ea a spus că cei doi au o iubită comună, dar a refuzat să spună în direct despre cine este vorba. 'După emisiune', i-a spus ea actorului.

Acum, toată lumea se întreabă cine ar putea fi. Să fie oare Angelina Jolie, ținând cont de faptul că se știe că aceasta a avut în trecut experiențe și cu femei, nu doar cu bărbați?

Vezi și Brad Pitt și Jennifer Aniston, weekend romantic la Roma! Un actor celebru încearcă să-i împace

Citește și: