Se lasă de actorie? Anunțul făcut de Brad Pitt

Se lasă de actorie? Anunțul făcut de Brad Pitt

În ciuda succesului de care se bucură și a faptului că are înainte încă mulți ani în care poate interpreta roluri emblematice, actorul Brad Pitt a anunțat recent că plănuiește să apară tot mai rar în filme.

Există chiar posibilitatea să renunțe la ele total, pentru că, în ultima vreme, vedeta își găsește fericirea sculptând sau ocupându-se cu arhitectura peisagistică.

În plus, are și o companie de producție, Plan B, pe care nu dorește să o neglijeze.

'Vor fi din ce în ce mai puține filme și la distanță mare, pentru că există alte lucruri pe care vreau să le fac', a declarat actorul recent.

Pur și simplu, Brad Pitt, un tată divorțat la cei 56 de ani ai săi, și-a găsit în sfârșit pasiunile și nu simte nevoia să se ocupe cu altceva pentru moment.

Internetul va distruge filmul, crede el

Apoi, Brad Pitt e pesimist cu privire la industria filmului. Nu știe cât va mai rezista aceasta într-o lume în care Internetul câștigă tot terenul.

Apoi, el singur recunoaște că e mai ușor să fii producător decât actor, în primul rând datorită programului. 'A fi producător nu presupune să te trezești foarte de dimineață și să te duci la machiaj', a declarat el.

În plus, nu se mai simte complet motivat. În lipsa motivației 100%, nici nu poate fi convingător, spune el, recunoscând că viața personală a fost copleșitoare, plină, în ultima perioadă și nu a mai avut loc pentru emoțiile pe care trebuia să le simtă ca actor, pentru a fi credibil.

Totuși, ceea ce i s-a întâmplat pe plan personal i-a folosit pentru a intra în rol în filmul 'Ad Astra', în care îl vom vedea curând.

Vezi și Brad Pitt vorbește pentru prima oară despre cum a trecut peste despărțirea de Angelina Jolie. Au fost 18 luni de iad

Citește și: