Brad Pitt are o iubită cu 25 de ani mai tânără. E actriță, dar nimeni nu se aștepta să-i vadă împreună

Brad Pitt are o iubită cu 25 de ani mai tânără. E actriță, dar nimeni nu se aștepta să-i vadă împreună

După un divorț dureros de Angelina Jolie și o relație dificilă cu fiul lui cel mare adoptat, care a plecat în Seul la studii, se pare că Brad Pitt și-ar fi găsit din nou fericire în brațele unei femei cu 25 de ani mai tânără.

 

Este vorba despre actrița  americană Alia Shawkat, în vârstă de 30 de ani, cu care Brad (55 de ani) s-a afișat tot mai des în ultima vreme și își petrece timpul liber numai cu ea. Cei doi au fost văzuți, cel mai recent, la deschiderea unei galerii de artă din Los Angeles, California, iar cei doi nu se feresc deloc de blițurile aparetelor de fotografiat ale jurnaliștilor.

Brad și Alia au fost văzuți pentru prima dată împreună în public, în luna septembrie, tot în Los Angeles, la deschiderea show-ului „A Play is A Poem'. Ei au fost surprinși în timp ce plecau împreună de la eveniment. Cu toate acestea, relația tuturor au uimit pe toată lumea, întrucât Alia este total diferită de celălalte femei cu care actorul a ieșit până acum.

Recent, intr-un interviu pentru The New York Times, starul din Ad Astra a vorbit despre singuratate, marturisind: „Cu totii experimentam durerea, suferinta, pierderea. Ne petrecem cel mai mult timp incercand sa le ascundem, dar sunt acolo, sunt in tine. Asa ca deschizi acele cutii la un moment dat”.

Actorul a povestit si despre lupta cu consumul de alcool „Am dus lucurile prea departe, asa ca am renuntat la privilegiile mele legate de alcool”.

Actorul a recunoscut ca alcoolul nu a fost singurul viciu din trecut. El a povestit si despre perioada din anii 90 cand folosea marijuana pentru a face fata celebritatii.

Zilele acestea, Brad Pitt se afla in discutii pentru a juca in drama „Babylon”, alaturi de Emma Stone.

Actrița, în vârstă  de 31 de ani,  din „La La Land” si actorul din „Once Upon a Time in Hollywood” (55 ani) isi negociaza zilele acestea rolurile din filmul regizat de Damien Chazelle.

De la despărțirea de Angelina Jolie, Brad a fot combinat de presă cu Jennifer Aniston, dar și cu Charlize Theron, însă starul nu a fost văzut în public cu niciuna dintre actrițe.

Alia Martine Shawkat este cunoscută pentru rolul lui   Hannah Rayburn din serialul „State of Grace, iar în prezent joacă în comedia Search Party  din 2016. De asemenea, Alia este bisexuală declarată.

Citește și: