I-a dat inelul! Asta da surpriză! Brad Pitt i-a dat inelul unei actrițe cu mult mai tânără și cu ceva kilograme în plus

Brad Pitt i-a dat inelul actritei Lena Dunham

Din când în când, Brad Pitt surprinde cu câte un gest la care nimeni nu se așteaptă. Că este un tip modest, în ciuda notorietății sale și fizicului, care i-ar permite să privească pe mulți de sus, a demonstrat deja.

Dar este și un om darnic și nu doar cu apropiații lui. A demonstrat-o recent și n-a făcut paradă cu asta. Dacă actrița Lena Dunham nu ar fi spus totul public, nimeni nu ar fi știut.

Într-un interviu recent, actrița în vârstă de 34 de ani, vedetă a serialului 'Girls', a declarat că, desi nu are o relație apropiată cu actorul, la un moment dat, când au interacționat amândoi la premiera filmului 'Once Upon a Time in Hollywood', în care joacă amândoi, i-a spus actorului că îi place inelul său, moment în care acest pur și simplu l-a scos de pe deget și i l-a dăruit.

De atunci, Lena nu se mai desparte de el, realizând cât de norocoasă este.

Lena Dunham

La premiera filmului, văzând cât de emoționată era Lena, Brad Pitt a chemat-o într-o camera și au mâncat amândoi pizza, în secret. Atunci a avut loc și scena povestită de actriță. 'E cu adevărat o persoană minunată, cu suflet bun', a povestit actrița.

Vezi și Anunțul făcut de Brad Pitt și Angelina Jolie, imediat după ce el s-a întâlnit cu Jennifer Aniston

Citește și: