Brad Pitt e singur din nou. Dar ultima sa iubită e fascinantă (FOTO)

Brad Pitt iubita

Brad Pitt e singur din nou. Ultima sa iubită, Neri Oxman, profesoară la prestigioasa universitate Massachusetts Institute of Technology (MIT), fiind văzută în tandrețuri cu un miliardar în Franța.

După ce, în ultima perioadă, cei doi au format în cuplu, americanca născută în Israel a fost fotografiată în ipostaze romantice cu investitorul miliardar Bill Ackman.

Dar cine este Neri și cum a ajuns să se iubească cu Brad Pitt, râvnit de atâtea celebrități? Actorul american avea nevoie de sfaturile unui arhitect, pentru un proiect personal. Și i-a fost dat contactul celui mai bun, o femeie: Neri Oxman, născută la Haifa, dar care profesează în SUA. S-au întâlnit, iar de aici lucrurile au evoluat rapid.

Și frumoasă, și deșteaptă!

Neri, care este divorțată, ate 42 de ani și este o frumusețe naturală. În plus, e considerată a fi un geniu, cu mult înaintea vremii sale, spun cei din breaslă.

A fost căsătorită cu Osvaldo Golijov, compozitor argentinian de muzică clasică. Ai spune că Neri, care  e mai tânără cu 12 ani decât Brad, și starul de la Hollywood nu au nimic în comun. În realitate, însă, vedeta, care încă nu a finalizat divorțul de Angelina Jolie, a studiat arhitectura și designul, așa că acestea sunt pasiunile lor comune.

Foto: Hepta

Vezi și Victorie masivă pentru Brad Pitt. Ce-au decis judecătorii în legătură cu custodia copiilor Angelinei Jolie și fostului soț

Citește și: