Recent, acesta a pozat pentru revista GQ, pentru a-și promova cel mai recent film, ”Ad Astra”. Apare îmbrăcat sport sau elegant, stând la soare ascuns sub o pălărie, conucând un jeep vintage, cu privire ușor superioară, de om care își știe valoarea.

Nimeni nu a rămas insensibil la instantanee, iar comentariile postate în mediul online sunt cea mai bună dovadă. ”Cum poți să arăți atât de bine la 55 de ani?????”, întreabă retoric cineva.

”Arată fantastic la 55 de ani!”, exclamă altcineva.

”Se face tot mai frumos cu trecerea anilor”, remarcă un alt internaut.

”Serios, îmi vine să rup toate paginile din revistă și să le fac postere pe pereți!”, scrie o altă fană.

Admirat și de către bărbați

Iar comentariile laudative la adresa fostului soț al Angelinei Jolie vin deopotrivă din partea femeilor, cât și din partea bărbaților. Chiar heterosexuali, aceștia sunt nevoiți să recunoască faptul că Brad Pitt este cu adevărat o apariție.

Actorul a fost fotografiat pe covorul roșu, la premiera filmului ”Ad Astra” și a fost informat că fanele sunt în delir după pictorialul din GQ. A reacționat cu modestie, ca întotdeauna, părând că nu înțelege și nu își asumă statutul de sex simbol.

Brad Pitt, la 55 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Internetul a explodat după pictorialul tău”, i-a spus o jurnalistă. ”Nu știu ce înseamnă asta”, a răspuns el, dând de înțeles că nu e deloc la curent cu expresiile virale, tipice generației tinere.

Vezi și Brad Pitt și Ellen DeGeneres au aceleași gusturi la femei. Amândoi s-au iubit în trecut cu aceeași femeie

Citește și: