► Ingrediente
► 300 g fasole albă boabe mici
►un litru borș
►un piept de pui
►3 morcovi
►3 cepe
►2 ardei
►sare grunjoasă
►o legătură pătrunjel
►2-3 fire leuștean
► Preparare:
1. Se opărește pieptul de pui. Se lasă în apă clocotită câteva minute și apoi se scoate și se fierbe în apă cu 1-2 lingurițe de sare. Când apare spuma, se curăță. După ce s-a limpezit zeama, se pun zarzavaturile tocate, iar carnea se taie cubuleţe care se adaugă înapoi în oală.
2. Fasolea se alege și se opărește. După ce a fiert, se scurge. Se clocotește și borșul cu 2-3 frunze de leuștean.
3. După ce au fiert legumele și carnea, se adaugă borșul și fasolea și se mai dă în 2-3 clocote. Se servește cu pătrunjel.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_carmen-harra.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_singal-telegram-whatsapp-1024x576.png)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_di-1024x576.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_pensie-35-ani-cotizare-la-stat.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_gigi-becali-luminita-sotie-verisoara.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_ana-iubita-fuego-paul-surugiu-.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811871.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811780.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811723.jpg)