BORȘ DE PUI CU FASOLE BOABE

► Ingrediente
► 300 g fasole albă boabe mici
►un litru borș
►un piept de pui
►3 morcovi
►3 cepe
►2 ardei
►sare grunjoasă
►o legătură pătrunjel
►2-3 fire leuștean

► Preparare:
1. Se opărește pieptul de pui. Se lasă în apă clocotită câteva minute și apoi se scoate și se fierbe în apă cu 1-2 lingurițe de sare. Când apare spuma, se curăță. După ce s-a limpezit zeama, se pun zarzavaturile tocate, iar carnea se taie cubuleţe care se adaugă înapoi în oală.
2. Fasolea se alege și se opărește. După ce a fiert, se scurge. Se clocotește și borșul cu  2-3 frunze de leuștean.
3. După ce au fiert legumele și carnea, se adaugă borșul și fasolea și se mai dă în 2-3 clocote. Se servește cu pătrunjel.

Loading...