Ingrediente pentru biscuiți de casă cu migdale:

● 250 g făină

● 80 g zahăr alb
● 80 g zahăr brun

● un plic praf de copt
● 200 g migdale măcinate fin
● 2 linguri miere lichidă
● 125 g unt topit

● 2 ouă

1. Se amesteca făina, cele doua tipuri de zahăr, praful de copt și migdalele măcinate fin.
2. Se pune mierea și se amestecă până se obține o compoziție potrivit de tare.
3. Se bat ouăle cu untul topit și se adaugă și apoi, între palme, se modelează mici bile. Dacă aluatul se lipește, se adaugă puțină făină.
4. Se așază bilele în tava de copt, distanțate, se apasă cu degetul mare în mijloc, ușor, și se lasă la cuptor 10 minute, sau până devin ușor aurii.

Dacă îți plac biscuiții, încearca aceasta rețetă de biscuiti de casa spritati!

S-ar putea să-ți placă și…