Ingrediente:

  • 280 g făină
  • 160 g zahăr
  • 200 g fructe uscate, după gust
  • 10 felii de portocală
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 3 ouă
  • esență de vanilie
  • un praf sare
  • 1. Se amestecă făina cu zahărul, praful de copt, sarea și feliile de portocala tăiate cubulețe.
    2. Se adaugă apoi fructele uscate după gust.
    3. Se amestecă ouăle cu vanilia și se adaugă peste amestecul de făină.
    4. Aluatul se modelează sub forma unui salam, se aplatizează și se transferă în tava de copt tapetată cu hârtie. Se coace 30 de minute și se lasă apoi la răcit. Se taie felii și se mai pun 10 minute la cuptor. Desertul trebuie sa fie uscat.

    Sursa foto:Shutetrstock
    Citește mai multe rețete pe site-ul www.rețetepractice.ro