Fiica Vânătorului de crocodili urmează să se căsătorească. Cum arată logodnicul lui Bindi Irwin

Bindi Irwin se casatoreste

În 2006, Bindi Irwin și fratele ei, Robert, rămâneau orfani de tată, după ce Steve Irwin, cel supranumit ”Vânătorul de crocodili”, murea în urma înțepăturii unei pisici de mare. Era doar o copilă pe atunci. Acum, Bindi are deja 19 ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Mai mult, a fost cerută de soție și iată că Bindi Irwin se căsătorește anul acesta.

Bindi are o relație cu vechime, în ciuda vârstei fragede. Ea îl cunoaște pe Chandler Powell, acum în vârstă de 21 de ani, din 2013. Nu se știe însă de când formează un cuplu.

Anul trecut, pe 11 decembrie, acesta a cerut-o de soție în genunchi, iar răspunsul a fost afirmativ. Mai mult, a obținut și binecuvântarea mamei lui Bindi, Terri.

Iar recent cei doi au început să-și facă planuri de nuntă. Potrivit mai multor surse, aceasta ar urma să aibă loc la Australian Zoo, fondată de Steve Irwin cu mulți ani în urmă.

Angajații de aici știu că un eveniment major va avea loc la Australian Zoo și toată lumea bănuiește că este vorba despre această nuntă.

Îndrăgostită lulea

Semn că e îndrăgostită până peste urechi, Bindi postează tot timpul fotografii în care apare împreună cu Chandler. Mai mult, într-un interviu recent ea declara: ”Sunt fericită că l-am găsit pe EL, persoana cu care vreau să-mi petrec viața”.

Iar într-o postare pe o rețea socială scria la un moment dat: ”Cuvintele vor fi întotdeauna puține pentru a descrie cât de mult însemni pentru mine… Iubesc îmbrățișările tale și felul în care zâmbești când încep să cânt atunci când pregătesc ceaiul. Ador să te privesc când scrii în jurnal, în fiecare după-amiază, și când mă surprinzi din senin cu flori.

Ador faptul că îmi deschizi fiecare ușă și că întotdeauna mai aduci o jachetă, pentru că știi că o voi uita pe a mea și că-mi va fi frig. Ador putearea ta în vremuri grele… Te iubesc dintr-o mie de motive, pe care aș pierde o viață ca să le număr. Sunt mai mult decât recunoscătoare că te-am întâlnit în acea zi de noiembrie din 2013”.

Foto: Instagram

Vezi și O mai știi pe soția Vânătorului de crocodili? Ce-a făcut de când bărbatul ei a murit înțepat de o pisică de mare. L-a înlocuit? | GALERIE FOTO

Citește și: