Un mare actor afirmă că viața sa a ajuns la final: ”Îmi scapă printre degete”

Billy Connolly e pe moarte

Fanii actorului scoțian Billy Connolly sunt extrem de îngrijorați de o serie de afirmații pe care acesta le-a făcut recent. Actorul în vârstă de 76 de ani, diagnosticat cu Parkinson în 2013, a dat de înțeles că nu mai are mult de trăit.

Într-un documentar BBC difuzat recent, vedeta a spus că viața sa e la final, că pur și simplu simte că îi scapă printre degete. 'Sunt aproape de final, dar asta nu mă sperie. E o aventură și e chiar interesant să mă privesc ducându-mă', a spus el.

A completat apoi că îl lasă și talentul, și echilibrul, și energia, auzul, vederea și memoria.

Internetul a luat foc imediat, pe bună dreptate, din moment ce declarațiile au fost făcute chiar de către actor și nu de vreun tabloid. Văzând cum stau lucrurile, Billy Connolly a revenit cu câteva declarații.

'Nu mor, nu sunt mort, nu plec nicăieri', spune el în timp ce cântă la banjo, pe o rețea de socializare. 'Îmi pare rău dacă v-am deprimat. Poate că trebuia să-mi aleg mai bine cuvintele', completează el.

Recenta declarație a fost întâmpinată cu bucurie și aplauze de către fanii săi, fericiți că nu-și pierd idolul.

Vezi și Olivia Newton-John a transmis un mesaj catre fani, dupa zvonurile ca ar mai avea doar cateva zile de trait. E diagnosticata pentru a treia oara cu cancer

Citește și: