BEZELE CU ZMEURĂ

► Ingrediente
Pentru bezea:
► 4 albușuri
► 250 g zahăr
► un plic zahăr vanilat
► esență de zmeură
Pentru cremă:
► 200 g cremă de brânză ricotta
► 4 gălbenușuri
► 200 g zahăr
► 400 g zmeură proaspătă

► Preparare:
1. Se bat albușurile spumă şi se adaugă treptat zahărul și zahărul vanilat. Esența se adaugă la sfârșit. Bezelele se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt și se bagă în cuptor.
2. Pentru început, se coc cu ușa întredeschisă, iar după ce au făcut pojghiță, se coc cu uşa închisă.
3. Gălbenușurile se freacă cu zahărul și se adaugă crema de brânză. Jumătate din cantitatea de zmeură se zdrobește şi se încorporează în crema de brânză. Se umplu bezelele şi se ornează cu zmeură.

Loading...