Bezele

Bezele

Off, aș mânca bezele fără oprire dacă nu mi-ar fi frică de cântar! Vă dau rețeta perfectă de bezele, nu se compară cu cele din comerț!

Ingrediente:

  • 4 albușuri
  • 250 g zahăr pudră
  • 1/2 lămâie
  • o linguriță esență, după gust
  • diverși coloranți alimentari
  • 1. Albușurile și un strop de suc de lămâie se pun în mixer și se lasă 2 minute la viteză mică. Apoi, se mărește viteza și se mai lasă un minut. Se adaugă zahărul dintr-odată și se amestecă 3 minute la viteză maximă.
    2. Se adaugă esența, după gust, se mai lasă 5 secunde să se amestece și apoi se împarte spuma în funcție de numărul coloranților care se pun în fiecare parte și se amestecă foarte bine.
    3. Se pun amestecurile de bezele fiecare într-un poș, se eliberează mici cantități în tava tapetată
    cu hârtie de copt și se lasă 3 ore la cuptor, la foc mic. Se lasă să se răcească în cuptor, cu focul stins.

    Sursa foto:Shutterstock