Beyonce va deveni din nou mamă. E însărcinată cu al patrulea copil. Imaginile care o dau de gol

Beyonce va deveni din nou mamă. E însărcinată cu al patrulea copil. Imaginile care o dau de gol

Beyonce va deveni din nou mamă. Artista și-a revenit spectaculos după ce a născut  gemeni, în urmă cu un an, însă se pare că aceasta este acum însărcinată cu al patrulea copil

 

Abia a început împreună cu soțul ei Jay-Z, turneul mondial „On The Run II', însă după apariția pe scena din Cardiff, țara Galilor, fanii artistei sunt convinsi că diva este din nou însărcinată. Și asta, din cauza unui detaliu pe care internauții l-au observat imediat din imaginile cu artista. Mai exact, potrivit Daily Mail,  în ciuda faptului că poartă lenjerie modelatoare și haine superdimensionate, burtica lui Beyonce este destul de proeminentă.

Citește și:Imaginile cu Kate Middleton pe care regina nu vrea să le vadă. Singurul lucru pe care îl urăște la ducesă și pe care i-a interzis să-l facă, însă ea nu a ascultat-o

 

Primele imagini cu burtica de gravidă

 

Frumoasa cântăreață a declarat în nenumărate rânduri că își dorește patru copii și se pare că, în sfârșit, își va îndeplini visul. Și în celălalte cazuri, Beyonce și-a anunțat sarcina destul de târziu, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.

'Beyonce pare însărcinată din nou. Știm cu toții că ei și-ar dori 4 copii. Plus că folosește tot felul de haine superdimensionate în acest turneu muzical',  a scris un internaut pe Twitter.

În plus, un prieten apropiat al artistei și al lui Jay-Z a confirmat pentru revista americană „Star', că frumoasa vedetă este însărcinată cu al patrulea copil, iar de când a aflat vestea Queen Be „este în al nouălea cer' de fericire.

Citește și: