Beyonce și fiica ei au făcut senzație! Uite cum au venit îmbrăcate la premiera unui film. Nu vezi dublu! | VIDEO

Beyonce si Blue Ivy

Beyonce este mereu o apariție. Dar când mai apare și de mână cu fiica sa, Blue Ivy, atunci cele două chiar nu pot fi ignorate.

Mai mult, la premiera recentă a filmului 'The Lion King', cântăreața în vârstă de 37 de ani a ales ca ținuta ei și a fiicei sale în vârsta de 7 ani să fie sincronizate. Ce-a ieșit? Fotografii care fac prima pagină a ziarelor mondene din lumea întreagă.

Beyonce însăși are un look pe care fanii nu i-l cunoșteau. Nici urmă de bucle sau păr cu șuvițe blonde. Cântăreața îl poartă lipit de cap, într-un fel care amintește de perioada interbelică. Pe spate atârnă însă o coadă de cal de toată frumusețea.

Cât despre fiica ei, aceasta are două mini-cocuri în creștetul capului, împodobite cu bijuterii argintii. E un fel de mini Beyonce, cu o atitudine la fel de mândră precum cea a mamei sale.

Amândouă poartă ținute strălucitoare și fuste transparente.

Ca de obicei, Beyonce are un decolteu impresionant, împodobit de un colier supradimensionat. În mână ține o poșetă în miniatură, care aduce mai degrabă cu o bijuterie.

Cele două strălucesc, și la propriu, și la figurat în ținutele lor semnate Alexander McQueen!

Beyonce a participat la premiera filmului, marți, în calitate de artistă care și-a împrumutat vocea personajului Nala din clasicul Disney.

Filmul, care se anunță de pe acum un succes, va intra în cinematografele din SUA în 19 iulie. În scurt timp, după aceea, va putea fi văzut și în România.

Vezi și Ai văzut-o cu tot felul de coafuri, mereu stilată… Cum arată părul natural al lui Beyonce

Citește și: